KRMILJENJE PIKSLOV ZA NAJVEČJE PRIHRANKE!

PretonSaver združuje več tehnologij za povečanje prihrankov

Pixel OptimizerTM

Pixel OptimizerTM je Preton-ova edinstvena patentirana tehnologija, ki omogoča inteligentno optimiziranje porabe tonerja oz. črnila z odkrivanjem in brisanjem prekrivajočih se pikslov. Omogoča velik prihranek pri porabi tonerjev oz. črnila brez vidnega vpliva na kakovost tiskanja.
Tiskalniki in računalniški zasloni uporabljajo piksle za opis podatkov (besedila, grafike in slike). Kljub temu je razlika med tehnologije pikslov na zaslonu in tiskalniku.
Medtem ko so na zaslonu piksli kvadratni, se pri tiskanju piksli pretvorijo v okrogle. Za čimboljši prikaz kvadratnih pikslov tiskalniki uporabljajo prekrivanje slikovnih pikslov, ki pomenijo pretirano porabo tonerskega prahu in črnila.
Pixel Optimizer ™ (patentirana tehnologija) rešuje ta problem. Uporablja napredne algoritme za odkrivanje in brisanje potratnega prekrivanja pikslov. Prostor odstranjenih pikslov se prekrije s presežkom tonerskega prahu oz. črnila iz sosednjih slikovnih pikslov... brez poslabšanja slike!

Pixel Optimizer

Element IdentifierTM

Različni elementi na strani, kot so besedilo, slike in grafike se različno odzivajo na odstranitev slikovnih pikslov. Prihranki so lahko večji pri besedilu kot pri grafiki ali slikah brez zmanjševanja njihove kakovosti (celo več kot 50% prihranek), v kolikor so ti prihranki narejeni pametno  z odkrivanjem točk, ki imajo večji vpliv na samo kakovost. V kolikor bi enako višino prihranka uporabili na grafiki ali sliki, bi bilo zmanjšanje kakovosti mogoče opaziti, postali bi skoraj neuporabni za dokumente, ki niso osnutki. Da bi povečali prihranke brez zmanjšanja kakovosti tiskanja, PretonSaver uporablja tehnologijo, ki identificira različne elemente na posamezni strani in uporabi različne algoritme za optimizacijo le-teh. Raven prihranka na besedilu gre lahko celo do 50% in več, medtem ko se pri grafikah in slikah koristi  20%-30% prihranka. Tak selektivni pristop zagotavlja kakovostno tiskanje dokumentov ob prihranku do 50% pri črnilu oz. tonerju.

Element Identifier

There is no form with this name or may be the form is unpublished, Please check the form and the url and the form management.

2013 © Strim.si
PRED TISKANJEM POMISLI NA OKOLJE I ZAZNAMEK
Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani